FITNESS MAD - Fitness Yoga Mad Massage Ball Trigger Point Set 3 Spikey

€10,00 Incl. btw
Levertijd: Binnen 2-5 werkdagen verzonden.
Merk:
Artikelnummer: FSPIKESET

Fitness Mad - Yoga Mad Massage bal set - 3 spikey massage ballen 6.5cm

Fitness-Mad's set van 3 spikey massage triggerballen zijn perfect voor zelfmassage. Te gebruiken om te helpen bij het loslaten van spierspanning, wat ook kan helpen bij het loslaten van gifstoffen en het verbeteren van de bloedsomloop. Lichtgewicht en gemakkelijk te dragen kunt u ze meenemen voor gebruik voor of na de training. Deze set van 3 ballen biedt u de keuze uit 3 verschillende hardheden, dat wil zeggen als u ze gebruikt voor revalidatiedoeleinden die u geleidelijk aan kunt gebruiken, of verschillende hardheden voor verschillende gebieden van het lichaam kunt gebruiken.

Hoe te gebruiken

Selecteer een geschikte hardheid en rol de bal gewoon rond het gebied dat gemasseerd moet worden:

Voor de onderrug of bilspieren, begin in een zittende positie en plaats de bal tussen je rug en een stoel of tegen een muur. Voor kuiten zanddijen proberen zittend of liggend op de vloer met de bal tussen u en de vloer, dan zachtjes rondrollen op de bal. Voor de schouders of de bovenrug, plaats je de bal tussen je rug/schouders en een muur terwijl je staat, en rol de bal opnieuw rond. Voor de nek, rol de bal rond tussen je nek en open palm - dit is dezelfde techniek voor de armen.

Productdetails

Afmetingen - 6,5cm diameter
Materiaal - PVC

Hardheid
Lichtblauw - Zacht
Groen - Medium
Grijs - Hard

Waarschuwing - Dit product is niet geschikt voor gebruik door mensen met rugklachten of mensen die lijden aan lage rugpijn, tenzij aanbevolen door een medische professional.