Klantenservice

Klantenservice

Corona: Door enorme vraag naar fitness artikelen om thuis te sporten in de afgelopen weken kan het wat langer duren dan gebruikelijk om orders af te handelen en te reageren op e-mails. Onze excuses hiervoor.

 

Voor alle vragen over uw order, advies, product informatie of overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Contact opnemen kan per e-mail, via het contactformulier, via whatsapp of telefonisch.

U kunt ons het beste een e-mail sturen met uw vraag. Mocht u teruggebeld willen worden door een van onze medewerkers geef in dat geval uw naam, telefoonnummer en het tijdstip waarop wij u het beste kunnen bereiken door.

 

E-mail

Klantenservice: [email protected]

Contactformulier

Zie formulier op deze pagina

Whatsapp / Telefoon

Whatsapp / telefoon nummer: +31 (0)6 24 45 07 99

 

Benodigde informatie

Voor een snelle en correcte afhandeling verzoeken wij u uw naam, ordernummer en het referentienummer van het product te vermelden.

Eventueel kunt u foto’s toevoegen ter verduidelijking van uw vraag.

 

Annuleren en Retourneren

Voor alle annuleringen en retouren verzoeken wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice. U ontvangt dan de te volgen retourinstructies.

 

Contactadres

U kunt ons ook een brief sturen met uw vraag. Houd hierbij rekening met een iets langere verwerkingstijd. Vermeld altijd uw gegevens op de brief zelf (niet alleen op de envelop).

 

www.fitnessboetiek.nl

t.a.v. klantenservice
Jac P Thijsselaan 36
8044 PX Zwolle

Nederland