Over ons

Over ons

Fitnessboetiek bestaat sinds 2006 en verkoopt een breed assortiment fitness en yoga artikelen voor zowel professioneel / intensief als incidenteel gebruik direct aan consumenten of professionele gebruikers. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige fitness product voor het bereiken van uw trainingsdoel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op Fitnessboetiek.nl kunt u terecht voor fitnessballen, fitnessmatten, hoelahoeps, foam rollers, krachtstations, halters, gewichten, dumbbells, kettlebells, haltersets en diverse accessoires voor yoga, pilates, aerobic, HIIT, cardio training, functionele training, crossfit en krachttraining.

 

Klantvriendelijk

Wij streven ernaar om u als klant een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke winkelomgeving te bieden, waarbij het bestel- en betaalgemak, snelle bezorging en goede service voorop staan.

Daarnaast trachten wij de hoeveelheid informatie over onze producten zo weer te geven dat u goed geïnformeerd bent en derhalve snel een juiste aankoopbeslissing kunt maken. Uiteraard staat onze klantenservice paraat om u, indien nodig, te voorzien van extra informatie.

Assortiment / Producten en merken

Zoals de naam al zegt is fitnessboetiek.nl een boetiek. Wij selecteren merken en producten op basis van hun toegevoegde waarde voor u als klant.

De merken die u in onze boetiek vindt zijn geselecteerd op basis van hun visie, kwaliteit en klantgerichte benadering. Alle merken die u in onze boetiek vindt bestaan al sinds jaren en hebben een zeer goede reputatie. Fitnessboetiek werkt alleen met de officiële distributeurs in Nederland, zodat je ook na de aankoop gegarandeerd bent van een goede service en garantie. Fitnessboetiek.nl is erkend dealer van alle door ons aangeboden merken

Producten dienen kwalitatief hoogwaardig te zijn voor een aantrekkelijke prijs. Voor elk type product zult u een beperkt aanbod vinden van de beste producten. Ons streven is niet om de laagste prijs te bieden, maar om er voor te zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.

 

Trends

Onze medewerkers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de fitness industrie. Deze kennis en ervaring gebruiken wij niet alleen om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw trainingsdoel, maar ook bij het selecteren van de juiste producten in onze collectie.

U zit niet stil, maar de fitness markt is ook volop in beweging. Samen met onze partners volgen wij de laatste trends en proberen u zo snel mogelijk te voorzien van de producten die hierop aansluiten.

Zoekt u een specifiek product of heeft u suggesties dan horen wij dat graag.

Ons doel is om de site aantrekkelijk te houden voor onze klanten door naast de productinformatie de site te voorzien van informatie over gezond leven, bewegen en trainingsprogramma's.

Wij wensen u veel succes en plezier in onze winkel!

 

Bedrijfsgegevens

Fitnessboetiek.nl is een handelsnaam van EMAGINE SPORTS.

Emagine Sports / Fitnessboetiek.nl
Jac P Thijsselaan 36
8044 PX Zwolle
Nederland

KvK-nummer: 60756977
BTW-identificatienummer: NL234138786B01
IBAN: NL11RABO0187436061
BIC: RABONL2U