Betalen

Om het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit een aantal betaalwijzen. De wijze waarop u betaald is natuurlijk uw eigen keuze. Alle betaalmethoden zijn bij ons gratis.

 

Bankoverschrijving / Bank transfer

 

U kunt uw aankopen eenvoudig betalen via een bankoverschrijving (Bank Transfer). Indien u voor deze betaalmethode kiest ontvangt u per e-mail alle gegevens om de betaling te kunnen verrichten.

De bestelling wordt direct klaargemaakt en verzonden na de verwerking van uw betaling. Houd rekening met een langere levertijd.

 

iDEAL

 

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doet u in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

 

Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteert u uw bank en wordt u doorgeleid naar uw bankomgeving. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij maken direct uw bestelling klaar.  

 

Credit card

Bij het online shoppen is de creditcard onverminderd populair als betaalmethode: het is gemakkelijk, snel en veilig. Uw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode en uw creditcard organisatie zorgt voor een correcte afhandeling.

Franse consumenten kunnen afrekenen via Carte Bleue.

 

Bancontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U betaalt in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

Paypal

Betalen met PayPal is gemakkelijk en supersnel. Tijdens het bestelproces kiest u voor PayPal, en u wordt direct doorgeleid naar uw eigen PayPal account. Na betaling zal de bestelling direct worden klaargemaakt voor verzending.

 

Bitcoins

Als u over een eigen Bitcoin online wallet beschikt kunt u betalen met Bitcoins. De betaling verloopt via Mollie.com

 

Veilig online betalen

Fitnessboetiek biedt diverse online betaalmogelijkheden via het betaalplatform van Mollie.com. Molli is PCI DSS-gecertificeerd (Payment Card Industry Data Security Standard) en staat onder permanent toezicht van De Nederlandsche Bank.