FITNESS MAD - Zabuton 100% katoen Recron Vezel 3.4kg Blauw

€79,95
€59,95 Incl. btw
Levertijd: Binnen 2-5 werkdagen verzonden.
Merk:
Artikelnummer: YZABUTON-BLU

De perfecte partner voor onze zafu kussens. De zabuton beschermt de knieën en voeten op harde oppervlakken en isoleert het lichaam tegen koude oppervlakken bij het mediteren. Ons ontwerp biedt een uitstekende demping, met behulp van 2 kg van hi-density RECRON vezel die goed is getuft in een katoenen binnenhoes, een permanente binnenkussen vormen. Dit is bedekt met een nauwsluitende ritssluiting buitenoppervlak van duurzaam 100% katoen drill wat weer getuft plaats. Dit zabuton zal jaren duren als je kunt zowel de binnen- kussen te vullen en als de klep vuil wordt het kan worden verwijderd en gewassen of vervangen worden door simpelweg het snijden van het centrum tuft.

Specificatie:

100% getufte katoen drill buitenste met rits. Cotton brandvertragende interliner gevuld met brandvertragende niet gesiliconiseerde RECRON vezels.
Grootte 91cm x 71cm x 15cm
Gewicht: 3.4kg

Voldoet aan het meubilair en stoffering (Fire) (Safety) Regulations 1988 - een wettelijke verplichting voor dergelijke producten worden verkocht of gebruikt in het Verenigd Koninkrijk.