FITNESS MAD - Studio Pro Trampoline Rebounder 102 x 25.4 cm (40 inch - 10kg) opvouwbaar Blauw Zwart

€100,00 Incl. btw
Levertijd: Binnen 2-5 werkdagen verzonden.
Merk:
Artikelnummer: FTRAMP40

Fitness-Mad's 40" Studio Pro Rebounder trampoline is een commerciële rang rebounder, dat is de ideale tool voor nul effect aërobe training of voor gebruik in de sportschool of thuis. Terugkaatsen is fantastisch oefening, maar het is essentieel om een kwalitatief rebounder zoals de meeste begroting trampoline of mini trampolines bieden vaak een schokkend, luidruchtig en onaangename stuiterende ervaring.

Met de Studio Pro trampoline de bounce is glad en bijna stil en biedt de perfecte oefening platform. Rebounding verbetert de circulatie, verhoogt de capaciteit van je hart en longen, en bouwt kracht en uithoudingsvermogen, het stimuleren van all round fitness.

Regelmatig gebruik zal spieren rond de benen, dijen, buik, heupen en armen te verbeteren en zal uw coördinatie en balans te verbeteren. Veilig voor bijna alle leeftijden en vaardigheden, trampoline zijn leuk en makkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale instructie - gewoon gebruik maken om te joggen, stuiteren of dansen en je zal profiteren van de voordelen!

Specificatie:

Trampoline Gewicht: 10 Kg