FITNESS MAD - Studio Pro Suspension trainer tested 450kg inclusief draagtas (max 125kg) Zwart

€50,00 Incl. btw
Levertijd: Binnen 2-5 werkdagen verzonden.
Merk:
Artikelnummer: FSUSPTRAIN

De Pro Suspension Trainer is een draagbaar lichtgewicht trainingssysteem waarmee u op elk gewenst moment kunt trainen, overal uit een deurframe, muuranker of een boom! Gebruik je eigen lichaamsgewicht als weerstand en versterk het hele lichaam, terwijl je spier bouwt en ongewenst vet verbrandt.

Suspension Training verhoogt flexibiliteit en uithoudingsvermogen en helpt bij het ontwikkelen en onderhouden van een sterke kern. Specificaties: De hoogwaardige Pro Suspension Trainer is onafhankelijk belast met meer dan 1000 kg (450 kg) en is gebouwd om uit hoogwaardige polyestervezel met industriële bartacksteken te werken.

Onze unieke stalen T-bevestigingsspanten zorgen voor een snelle aanpassing van de Apex-stijlbanden, die passen van 1,2m tot 2,5m (excl. Anchor Strap) voor gebruikers van alle maten en capaciteiten. De Apex-riemen bevestigen aan onze 1,25m ankerriem om 5 verschillende bevestigingspunten te bieden, wanneer deze worden gebruikt met de integrale deurklem of wanneer u op een ankeroogje van de muur wordt geklipt (niet inbegrepen).