FITNESS MAD - Fitness-Mad Yoga-Mad Yoga Kit Bag 62 cm 100% Katoen Zwart

€20,00 Incl. btw
Levertijd: Binnen 2-5 werkdagen verzonden.
Merk:
Artikelnummer: YBAGKIT-BLK

Yoga-Mad yoga mat tas - 62 cm - extra groot

De Yoga Kit tas is ontworpen om een volledige yoga uitrusting mee te nemen, zoals gebruikelijk in Iyengar yoga. De tas kan makkelijk gevuld worden met 4 yoga blokken, 1 mat, 2 yoga stenen, 1 deken en 1 riem. De tas is even geschikt voor degenen die een mat, handdoek en kleding naar de sportschool willen meenemen. De lange handgrepen betekenen dat de tas met de hand, over de schouder of als een rugzak kan worden gedragen.

Opmerking: Wordt ook als mattas voor onze 15mm Pilates Mats gebruikt omdat de extra lange ritssluiting een gemakkelijke toegang voor grotere voorwerpen mogelijk maakt. Omdat de ritssluiting dubbel is, kunt u deze tas ook gebruiken met een 80 cm mat, hoewel de mat dan aan het ene uiteinde uitsteekt.

Product specificaties:

Afmetingen: 62cm x 22cm x 22cm

Beschikbare kleuren: Zwart, Geel (bloemmotief), Blauw, Rood

Materiaal: 100% katoen

Kenmerken: 1 x zijzak met geborduurde Om, 1 x eindzak en extra lange YKK-ritssluiting om gemakkelijk spullen erin te doen of eruit te halen.

Verzorgingsinstructies: Handwas koud. Lijndroog. NIET met een wasmachine wassen of droger gebruiken aangezien dit de zak kan beschadigen.