FITNESS MAD - Suregrip Latex Yoga Mat Fitnessmat 4mm 183x60cm (2 kg) super grip soft ecologisch gemaakt in EU Blauw

€50,00 Incl. btw
Levertijd: Binnen 2-5 werkdagen verzonden.
Merk:
Artikelnummer: YMATNL4-BLU

Volledige productbeschrijving

De SureGrip Yoga Mat van Yoga-Mad is gemaakt van natuurlijk latex, dat ongeëvenaarde grip biedt in de meeste omstandigheden, terwijl het ook nog eens tactieler aanvoelt!

Omdat de SureGrip zowel biologisch afbreekbaar is en getest is als vrij van schadelijke stoffen, is het beter voor u en het milieu, terwijl het de ultieme prestaties en comfort biedt tijdens uw training. Ideaal voor alle vormen van yoga.

Gemaakt in Europa, van overwegend natuurlijke materialen is de mat uitgebreid getest, voelt fantastisch aan en heeft als geen ander grip.

Product details

Afmetingen - 183cm x 62cm x 4mm
Gewicht - 2kg

Vrij van - PVC, ftalaat, nitrosaminen, zware metalen, IPPD en PPD.
Materiaal - Natuurlijk Latex, met de hand onttrokken aan de Hevea Brasiliensis boom op 100% katoenweefsel

Wij raden aan het oppervlak van deze yogamat met een schone vochtige doek af te vegen voor het eerste gebruik.

Onderhoudsinstructies
De SureGrip-mat kan worden schoongeveegd of af en toe in de machine worden gewassen op 30 graden Celsius, met behulp van een kleine hoeveelheid zeep. Leg uw mat NIET door een centrifugecyclus of centrifugeer hem droog, want dit kan de mat beschadigen. Droog de mat plat of rol hem op in een handdoek om de droogtijd te versnellen.

Waarschuwing
Ongeveer 1% van de bevolking heeft een of andere vorm van sensibilisatie of allergie voor latex. Deze mat is gemaakt van latex en we raden het gebruik van dit product af als u allergisch bent voor latex.

Houd er rekening mee dat de kleuren onder voorbehoud zijn en kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen, aangezien we geen garantie kunnen geven voor de kleurweergave op computers en apparaten.